Факти, Анализи, Коментари
   2 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
В Цюрих направиха зона за проститутки
26 Август 2013
За проекта, на стойност 2,7 милиона долара, са изградени специални боксове с аларми за сигурност, с които жените могат да сигнализират, ако са в опасност
Властите в швейцарския град Цюрих забраниха проституирането по улиците и затова е изграден специален център, където жриците на любовта да приемат клиентите си, съобщи Би Би Си. За проекта, на стойност 2,7 милиона долара, са изградени специални боксове с аларми за сигурност, с които жените могат да сигнализират, ако са в опасност. Осигурени са презервативи и душове, на разположение на проститутките има психолози, а центърът е под денонощна охрана. Има дори улица, на която жените могат да чакат клиентите си. В Швейцария проститутицята е законна, но жените, които проституират, са предимно от Източна Европа и са много бедни и уязвими. Властите на града се надяват, че така ще могат да защитят представителките на най-древната професия.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

ПРОТЕСТАНТ
02 Sep, 2013 | 10:19

А как стои въпросът за нашите мъжки ПОЛИТИЧЕСКИ проститутки? За тях ще изградите ли център за проституиране?


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.