Факти, Анализи, Коментари
   1 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Поет предлага тестисите си за продан
14 Юни 2013
…за да финансира пътуване до Европа

Колумбийски поет и журналист е предложил тестисите си за продан, за да финансира пътуването си до Европа, където иска да представи творчеството си.

Рафаел Медина Бочеро е споделил за местното радио "Каракол", че ще продаде тестисите си на първия човек, съгласил се да заплати сумата от 375 милиона песо (197 000 долара), съобщи БТА. Каква ще бъде по-нататъшната съдба на семенниците, ще реши новият им собственик.

Идеята да продаде тестисите си осенила Бочеро, след като останал без пари по време на миналогодишното си пътешествие из Южна Америка. Тогава поетът и журналист "спасил положението", като заложил сватбената си халка.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

тони
22 Aug, 2013 | 15:47

малко по-рано обаче си бил заложил и главата. за съжаление заложната къща ме предложила твърде малко защото напоследък имало излишек на празни кратуни на пазара и цената се била сринала.

Канибал, Делхи
15 Jun, 2013 | 22:20

Пишете на колко години е Рафаел Медина Бочеро. Ако е млад тестисите му стават за паниране и ядене, ако е дъртак и котките не биха ги изяли.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.