Факти, Анализи, Коментари
   1 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бавният интернет е основна причина за семейни скандали
12 Юни 2013
Хората прекарват 13 минути на ден, равняващи се на 11 дни годишно, в очакване уебсайтовете да заредят

Милиони гневни хора дават воля на гнева си срещу бавния интернет, като хвърлят предмети по компютрите си. Това показват резултатите от проучване, направено във Великобритания по поръчка на телекомуникационната компания ЕЕ, съобщава БТА като се позовава на в. "Дейли експрес".

Данните от анкетата показват, че бавният интернет вече е сред водещите причини за семейни скандали.

Проучването разкрива също, че хората прекарват 13 минути на ден, равняващи се на 11 дни годишно, в очакване уебсайтовете да заредят. И тъй като интернет става все по-достъпен благодарение на високотехнологичните джаджи, вероятността човек да изгуби търпение и да избухне срещу мудността му също ще се увеличава.

Десет процента от анкетираните споделят, че нивата им на стрес се покачват, когато връзките в интернет се разпаднат.

Около 14 процента от участниците в допитването се тревожат повече за достъпа си до интернет, отколкото за това дали ще пропуснат рождения ден на любимия човек.

Най-често хората се нервират, когато връзката се разпадне, докато пазаруват онлайн, или докато гледат телевизионни програми или филми в мрежата.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.