Факти, Анализи, Коментари
   29 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бен Афлек ще пробва да живее с 1.5 долара на ден
25 Април 2013
Той реши да се присъедини към участниците в инициативата „Международна линия на бедност”, която ще се проведе от 29 април до 3 май
Бен Афлек е сред звездите, съгласили се да живеят с 1.5 долара на ден, за да привлекат вниманието към нуждите на живеещите под прага на бедността, съобщава „Ню Йорк Пост”.

Американският актьор и режисьор, носител на наградата „Оскар”, ще се присъедини към инициативата „Международна линия на бедност”. Експериментът ще се проведе от 29 април до 3 май. През това време участниците в инициативата трябва да „разберат по-добре ежедневните трудности, с които се сблъскват 1.4 милиарда души”.

По данни на медиите през миналата година в експеримента са участвали 15 000 души, които заедно са успели да съберат повече от три милиона долара за хуманитарни нужди. Очаква се през тази година да се присъединят 20 000 желаещи.

Един от тях ще бъде певецът Джош Гробан, който участва в инициативата миналата година. Той изрази благодарност към своите фенове, които също взеха участие в проекта. Други участници ще са София Буш, Деби Мазар и Габриел Коркос.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.