Факти, Анализи, Коментари
   30 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Нужни ли са умения за оцеляване в ... асансьор?
21 Април 2013
Да, ако си в ситуацията на 58-годишния собственик на хотел от Австрия

Австрийски хотелиер оцеля четири дни в асансьора на собствената си сграда в региона на Залцбург. Уменията, придобити в курсове за оцеляване на шведската армия, му помогнали да издържи, съобщи БГНЕС.

Негов приятел, който доставял хляб вдигнал тревога в спасителната служба, след като се усъмнил, че е станало нещо нередно заради пощата, която се трупала неприбрана пред хотела, разположен в селски район в Бад Гащайн, близо до Залцбург.

Телефонът на 58-годишния собственик - асансьорен пленник - не бил при мъжа. Той го оставил на бюрото си, преди да се качи в кабината. Хотелът бил затворен за клиенти по време на инцидента, когато мъжът заседнал с асансьора. Отчаяните му викове за помощ заглъхвали в асансьорната шахта нечути, опитите му да се измъкне от кабината оставали безуспешни.

През цялото време хотелиерът, който е от шведски произход, е бил в добра кондиция и се държал, съобщава полицията. Той споделил, че уменията, придобити в курс за оцеляване, организиран от шведската армия му помогнали да издържи.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

КАТУНИЦА
21 Apr, 2013 | 20:04

Уф, каква пропусната възможност, ако бях и аз до него в асансьора.... рус швед и български мангал...

КАТУНИЦА
21 Apr, 2013 | 20:03

Уф, каква пропусната възможност, ако бях и аз до него в асансьора.... рус швед и български мангал...


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.