Факти, Анализи, Коментари
   30 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Британец написа оставката си върху глазура на сладкиш
18 Април 2013
Начинанието му отнело цели два часа

Британец, който решил да напусне работата си в лондонско летище и да се отдаде на сладкарски бизнес, написа оставката си върху глазура на торта.

31-годишния Крис Холмс бил служител в аерогарата Станстед и решил, че най-удачната форма да се раздели с шефовете си било да напише заявлението си върху сладкиш с шоколадово "мастило". Начинанието му отнело цели два часа, съобщава БТА.

В мотивите за оставката си Холмс изтъква, че в деня на 31-ия си рожден ден и след като отскоро станал татко разбрал колко безценен е животът. В този ред на мисли бил убеден, че най-важното е да вършиш нещо, което те прави щастлив и доставя радост на другите. Поради тази причина той хвърлял оставката си. Щял да се посвети изцяло на семейството си и на любимото си хоби - сладкарството.

Холс напомнил на ръководството, че ако хареса "вкусната му оставка", може да си поръча още подобни "екземпляри" от новата му сладкарска фирма. Крис пуснал снимката на тортата с глазурата-заявление на страницата си във Фейсбук и тя мигом се превърнала в интернет хит.


последни в Знаете ли, че...:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.