Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Най-красивата българка и нейният PR подкрепиха брака
26 Януари 2007
„За или против брака” е горещата тема на култовото предаване „Сблъсък”

Мисис България 2004 Румяна Маринова и изпълнителният директор на PR aгенция PRofile Яна Табакова ще защитават своите позиции „ЗА брака” в „Сблъсък” bTV тази неделя.

„За или против брака” е горещата тема на култовото предаване „Сблъсък”  тази неделя от 9 часа сутринта, издадоха от „кухнята” сценаристите. Специални гости в него ще бъдат най-красивата българка Румяна Маринова и нейният PR - Яна Табакова, изпълнителен директор на PR агенция Profile. Те са обединени в един тим и ще защитават тезата „За брака” в двубой с топ-модел на “Визаж”.

Оказва се, че романтиката и нежността в човешките отношения все още не е загинала. Напротив! Яна и Румяна ще докажат, че красотата на брака се преоткрива и днес от все повече млади хора. Те ще напомнят, че в днешния комерсиален свят трябва да си спомним за любовта и силата на истинските чувства.

„Невероятен  тандем сме!”, казват двете интелигентни жени дни преди  предаването. ”Има хора, които искат да живеят на семейни начала, без брак. Това мнение обаче е до време. После и те стигат до брака като път към успеха и сигурността.”, споделят Яна и Румяна пред водещите на „Сблъсък”  Иван и Андрей . Двете участнички са удебени, че ще съумеят да победят и да преборят опонентите си.

Модният PR Наско Лазаров пък поддържа тезата „Против брака”. Той  смята, че обвързването оковава личността в рамки. Въпреки това Лазаров искрено се възхищава на семейния уют.

Горещият блъсък – очаквайте в телевизионния ефир.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.