Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мъж наръга малкото си дете и се хвърли от високо в София
24 Януари 2007
Психо-екшънът е дело на човек, който преди две години държа пет часа родителите си за заложници

Кървава трагедия се разигра рано тази сутрин в столицата. 38 годишен мъж наръга 6 годишната си дъщеря с нож в корема, след което се хвърли от осмия етаж на блок 208 на бул."Братя Бъкстон" и загина на място. Детето е настанено в "Пирогов", извършва се операция, има опасност за живота му.

Мъжът, извършил това престъпление и после самоубийство, не за пръв път се появява в новините - оказва се, че това е Антонио Робинзонов, който точно преди две години държа като заложници родителите си в продължение на повече от 5 часа в семейния апартамент в кв."Красно село".

Тогава Робинзонов се беше барикадирал и заплашваше да убие родителите си. Група от 6-то районно и СДВР, както и екип от четирима психолози преговаряха с мъжа, полицията беше отцепила входа. Към края на преговорите Робинзонов стана много агресивен и се наложи силово влизане в апартамента - единствената щета бе разбитата врата на апартамента.

На вратата на апартамента, от който скочи тази сутрин същият човек, има некролог, от който се вижда, че баща му е погребан вчера. Бащата на Антоан Робинзонов е бил архитект, майка му е стоматолог. 
 


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

бай брадър
24 Jan, 2007 | 11:08

Чай да се разберем ся. Последно Антоан или Антонио? :D


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.