Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Рени зарадва децата от дома за сираци в село Доганово
17 Декември 2006
Рени на драго сърце откликна на поканата на директора на дома Емил Дунчев.

Рени се превърна в слънчево и женствено олицетворение на коледният дух дни преди настъпването на празника. В продължение на час тя посвети вниманието си на децата от дома за сираци в с.Доганово, общ.Елин Пелин. Оказа се, че в топ-листата на очакваните подаръци за Рождество наред с три де киното чаровните малчугани са поискали лична среща с любимата им изпълнителка.

Рени на драго сърце откликна на поканата на директора на дома Емил Дунчев. В уреченото време тя посрещна с широка усмивка поток от близо шестдесет деца, които се изсипаха от кино салона на един от столичните молове. Желаещите да вземат автограф от Рени, да се снимат и поговорят с нея варираха във възрастовите граници от 6 до 18 години. Специално внимание певицата обърна на единствената абитуриентка в дома – 17 годишната Елка, чиято мечта е да продължи обучението си в университет, специалност „Психология”.

Рени се раздели с възпитаниците на дома в с.Доганово с обещанието за нова среща, този път на неин терен, в „Планета клуб”. Тя им гарантира, че ще създаде необходимите условия за абсолютен купон и че една от предпоставките за това ще бъде изпълнението на любимите им песни от нейния репертоар на живо. Пътищата на фенове и идол  ще се пресекат отново едва в края на януари, когато Рени ще се завърне от турне в Австралия. В страната на кенгуруто тя ще изнесе серия концерти пред македонската и сръбска общности и ще посрещне новата 2007 в компанията на любимия си Борис.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.