Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кристина Димитрова е SUPER MODEL на България 2006
4 Декември 2006
За 14 път на 2 декември в България се проведе „SUPER MODEL на България”.
Кристина Димитрова /снимка erogance.net/.
Кристина Димитрова /снимка erogance.net/.

Конкурса е част от световния конкурс „Форд моделс супер модел на света”.  Събитието се проведе в музея „Земята и хората”. В конкурса  взеха участие 19 девойки на възраст от 14 до 20 години от цялата страна. „SUPER MODEL на България” протече като ревю спектакъл с колекциите на модна къща Пердита,Умбро,Етере, Ги Анни и Астела с дизайнер Алия Милушева.

Журито, което бе съставено от журналисти в областта на модата, спонсори и естетични хирурзи от „Aesthe Clinic” с председател Jenny Lescure, представител на модната агенция FORD Models Europe избраха 16 годишната Кристина Димитрова от София за „SUPER MODEL на България”.

Победителката получи договор на стойност 250 000 USD и правото да представи страната ни на световния конкурс Форд моделс супер модел на света, които ще се състои януари в Ню Йорк. За трета подгласничка бе избрана Борислава Йовчева от Сандански, която стана и момичето на Aesthe Clinic – специализирана клиника по естетична хирургия и козметична дерматология. Бургазлийката Мария Георгиева стана втора подгласничка. 14 годишната софиянка Илиана Чернакова бе избрана за първа подгласничка на „SUPER MODEL на България”.

За лице на списание „АННА клуб” главната редакторка на списанието Ани Александрова избра 17 годишната Росица Влашева от Пловдив.

Купонът след това се пренесе в ресторант „Excuse me”, където купонът продължи до сутринта.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.