Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Playboy обявява първите награди Playcars
28 Ноември 2006
Церемонията за награждаване на победителите е на 4 декември в хотел “Кемпински”

Първите носители на автомобилните награди Playcars България ще бъдат официално обявени на коктейл в столичния хотел “Кемпински” на 4 декември. Победителите в 6-те категории (градска кола, спортна кола, бизнес кола, кабриолет, ван и off-road) и техните подгласници са представени и в новия декемврийски брой на списанието.

Призьорите бяха определени от жури в състав: Георги Неделчев - главен редактор на Playboy, Христо Кьосев - заместник-главен редактор на Playboy, Иван Тенчев – автомобилен експерт, Димитър Илиев – рали-шампион на България за 2006 г., Николета Лозанова – Playmate of the Year 2006, Гари Радклиф, директор продукти и услуги VIVATEL, Матьо Матеев, заместник главен изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка и Костас Бикас - търговски директор на верига бензиностанции Еко. Като девети член на журито участва и читателският вот, определен след изпращане на sms-и и калкулиран от фирмата Mtelecom.

На церемонията Playcars в хотел “Кемпински” ще бъдат обявени отделно и автомобилите, събрали най-много гласове от читателите на списанието – независимо дали този избор съвпада с фаворитите на журито или се различава от него. Ще бъдат прочетени и имената на 6-те читатели, изпратили sms-и с предпочитанията си и определени чрез жребий, които ще получат подаръци от Playboy – комплекти автомобилни гуми Goodyear и Fulda, сноуборд Burton и три чифта очила Kwiat.

Автомобилите, които печелят в 6-те категории, ще бъдат представени и в залата на церемонията Playcars. Друга важна атракция за гостите на коктейла ще бъдат изпълненията на певицата Никол – една от най-успешните корици на Playboy за 2006 година.

Подробен репортаж от церемонията Playcars ще бъде публикуван в януарския брой на списанието, който ще бъде на пазара в края на декември.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.