Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бритни Спиърс се развежда с Федерлайн
Николай Атанасов - 8 Ноември 2006
За 2 години брак, певицата и танцьора се сдобиха с 2 сина. Проваленият брак бе втори за 24-годишната Бритни
Краят за Бритни и Кевин настъпи официално.
Краят за Бритни и Кевин настъпи официално.

Певицата с децата си.

Молбата за развод.

Американската “поп-принцеса” Бритни Спиърс (Britney Spears) обяви официално, че се развежда със съпруга си Кевин Федерлайн (Kevin Federline) след 2 години брак и само 2 месеца след раждането на втория им син, съобщава ABC News. В документите за развод, певицата посочва, че в семейството са възникнали “непреодолими различия и противоречия”. Спиърс настоява за пълното попечителство на двете си деца от Федерлайн, 1-годишния Шон Престън (Sean Preston) и родения на 12 септември т. г. Джеймс Джейдън (James Jayden). Звездата не е поискала никаква издлъжка от бившия танцьор, като е съгласна той да получи нормални права да посещава децата си.

24-годишната Бритни подала документите за развод в Съда на Лос Анджелис (Los Angeles Superior Court) във вторник, но искът бил заведен със задна дата от понеделник. Ден по-рано, Спиърс гостува в нощно тв-шоу, с нова прическа и черно мини-облекло, в което изглеждаше по-секси от обичайното през последните 2 години, посочва CNN. Въпреки моментния спад в кариерата й, която остана на заден план заради “постоянната” бременност, бившият тийн идол има зад гърба си над 60 млн. продадени албума от дебюта си през 1999 г. досега.

Слухове за развода на двойката обикаляха отдавна таблоидите. Светските коментатори отбелязаха, че Спиърс не носи венчалната си халка и изобщо не се е появила на презентацията на дебютния албум на Федерлайн Playing With Fire миналата седмица. US Weekly съобщи, че съпрузите обитавали различни хотели при престоя си в Ню Йорк. Популярните списания посочваха, че след сватбата им на 6 октомври 2004 г., 28-годишният Федерлайн “постоянно живеел в сянката на Спиърс” и дори получил прякора “Мистър Бритни Спиърс”. Преквалифициралият се в певец танцьор има още 2 деца от предишната си приятелка, актрисата Шер Джексън.

Това лято Бритни ревностно отхвърляше всякакви слухове и подмятания за задълбочаващите неразбирателства и скорошен развод, като в многобройни интервюта разказваше, колко й е помагал Кевин по време на втората бременност. През юли т. г., певицата дори спечели дело срещу британското жълто издание National Enquirer, за разпространяването на неверна информация и морални щети, заради публикуваните от него на 5 и 12 юни 2006 г. статии със заглавия “Бракът на Бритни се разпада” и “Бритни и Кевин: А сега за развода им”.  В изпълнение решението на съда, National Enquirer помести на страниците си официално извинение пред Бритни Спиърс за публикациите си, докато американският Enquirer отказа да се извини.

За отбелязване е, че по-рано тази седмица, Съдът на Лос Анджелис прекрати делото по иска на Бритни срещу седмичника US Weekly, заради публикуван през октомври 2005 г. материал за видеокасета, на която Спиърс и Федерлайн се занимават с бурен секс по време на бременността на певицата. Изданието отказа да излезе с опровержение, за което настояваше поп-звездата, в следствие на което тя заведе дело срещу редакцията, настоявайки за обезщетение в размер на $ 10 млн., заради разпространяването на уронваща престижа й информация. Съдията по делото обаче реши, че певицата сама е направила сексуалния си живот обществено достояние, поради което предположението на американското списание за съществуването на еротичния запис не може да се разглежда като клевета.

За Бритни отиващият си брак е втори пореден – през януари 2004 г., малко преди да тръгне с Кевин Федерлайн, певицата неочаквано се омежи в Лас Вегас за приятеля си от детинство Джейсън Александър (Jason Alexander). Съвместният им “семеен” живот продължи само 55 часа, след което бракът беше анулиран.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.