Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Всички наркомани в огромна болница, легализиране на дрогата и мляко с канабис- хитовете на 26 юни 2008-ма
Веселина Божилова - 26 Юни 2008
Добре, че 26 юни е един път в годината, кой знае още какви бисери ще се родят...
Истинското лице на проблема е тук, на гробищата...
Истинското лице на проблема е тук, на гробищата...

Световният ден за борба с наркотиците пак бе отбелязан като мероприятие в календара, един път в годината и- по възможно най- атрактивния начин. Млякото с канабис се оказа хитът на сезона, рекламиран от медиите. Като печален резултат от това, дори тези, които още не са се сетили за него, вече го знаят. Защото повечето си го знаят отпреди, то не е никаква новина.

Чухме и други авангардни идеи. Депутатът от Атака, Димитър Петров, огласи на среща в офиса на евродепутат Душана Здравкова вчера в София замисъла на съпартийците си относно проблема с наркоманията. Той е следният: да се построи в София една голяма болница, всички наркомани от страната да се вкарат там принудително, да се излекуват и да им се издадат книжки.

От "Промена" и "Надежда" пък призоваха за легализиране на наркотиците. Така, смятат те, наркоманите ще намалеят, защото ще изчезне романтичният момент на нелегалната търговия и ходенето до аптеката ще им се види скучна работа. Те и сега друсат с лекарства от аптека, що не им е скучно, не е ясно. За търговците на наркотици пък предлагат сериозно данъчно облагане. Това вече е нещо ново. И още по- интересно. Плащаш си данъците и убиваш децата, рай за предприемчивите...

На фона на всички тези идеи май по- добре е пак да забравят за проблема с наркотиците и зависимите. Опазил ни господ...Добре, че се сещат само един ден в годината, защото може да родят и някоя още по- интересна идея.

Още по темата: тук


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.