Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Елица Тодорова дари палките си за болно дете
18 Февруари 2008
Венета Райкова дава ценен подарък от шефовете на Нова тв за благотворителен търг

Луксозното безплатно  издание „Нощен свят” организира благотворителен търг на 19 февруари от 19 часа в ресторант Свети Валентин, на който ще бъдат разпродадени любими вещи на 19 известни дами.

Звездата от Евровизия Елица Тодорова даде палките на барабаните си, пирографирани с автографи от нея и Стунджи, за благородната идея. Водещата на „Горещо” Венета Райкова ще се раздели с уникална бутилка скъпо шампанско, майсторено в избите на Дом Периньон, което е получила преди година за третия рожден ден на предаването от шефовете на Нова телевизия Павел Станчев и Силвия Зурлева. Скъпа икона ще дари за каузата собственичката на бижутерийната фирма SSG Мирела Ненчова.

Мисис България 2007 – дизайнерката Аля Милушева, ще дари националната българска носия, с която е шита конкурса Мисис Свят. Топмоделът Галена Димова ще дари своя рокля, с която е спечелила една от най-големите си титли. 

Певицата Светла Иванова за първи път ще покаже своя картина, което е нарисувала специално за търга. Скъпи бижута с емоционална стойност ще дари за благотворителното парти актрисата и твводеща Диана Любенова.

Мис България 1999 Елена Ангелова, която преди 2 месеца стана майка, ще предложи  уникални обеци, купени от индианец в американско градче няколко месеца преди да забременее. Подобни бижута били орисани да дарят собственика им с рожба. Красавицата ще предложи и кристално сърце, което носи любов.  

Водещата на „Жълтини” по Канал 3 Петя Велкова ще се включи в инициативата с очила Армани, обвити с кристали Сваровски. А хубавицата от последната корица на списанието – водещата на „Бързи пари” Петя Григорова дарява за инициативата златна маркова шапка с емоционална стойност. Ще има и други изненади по време на шоуто. 

Търгът е част от партито на списание „Нощен свят”, на което ще бъдат раздадени и първите награди „Шампиони на купона”.

Зад идеята на благотворителната акция стоят издателите на любимото списание на успелите българи, главната редакторка Ирина Александрова и изпълнителният директор Нина Николова (автор и сценарист на БНТ-шоуто Елит, главен мениджър на агенция ЕВРОМОДЕЛС и на ПР-агенция ВИП Комюникейшън).

На благотворителния аукцион, на който ще бъдат поканени представители на светския и бизнес елит, ще бъдат обявени за продан предмети, с които ивестните българки ще се разделят, за да помогнат за лечението на 11-годишно момче.

То се казва Валентин Маринов и е болно от рядък вид анемия. С много усилия и дарения родителите му успяват да съберат пари за трансплантация в Израел. Операцията е неуспешна. Единствената алтернатива на трансплантацията е генната терапия, която ще бъде направена на Вальо в Париж. Сумата е почти събрана благодарение на щедри дарители. Необходими са още 20 000 долара за лечението на детето.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.