Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Американците ни осмяха заради Куйович
8 Февруари 2008
Сатиричната колонка на електронното издание Wonkette коментира скандала

В сатиричната рубрика на вашингтонското електронно издание Wonkette - "Чужденците - също като нас", днес се коментира скандала със сръбския наркобос Будимир Куйович , струва си да се цитира буквално какво пише авторът:

" Усилията на българското правителство да подкрепи българския бизнес са поставени под въпрос от вгорчаващата живота опозиция. Ето, живописната балканска страна има желание да стане номер 1 в най-бързо развиващата се индустрия на Източна Европа- синтетичните наркотици / Не сме много сигурни какво означава "синтетични"- там не са ли всички на оригинална кока и трева?/ И както и ние оставяме чужденците да вършат работата, с която не искаме да си цапаме ръцете,  там са оставили сърбина Будимир Куйович да си развива малкия бизнес с надеждата, че когато хората си помислят за дрога, да се сещат "България".

За съжаление, пише в сатиричната колонка, някой не е доразбрал и Куйович бе арестуван. Излезе наяве, че на него са му издали легален паспорт въпреки забраната да влиза в страната за 10 години, издадена през 2005-та. Твърде неловко! Но главният прокурор обяви, че който и да му е дал паспорта, това със сигурност не е грешка на правителството. Всичко е наред! И, деца, като решите да се надрусате, гледайте това да стане с български наркотици! "


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

disident
09 Feb, 2008 | 13:43

В България всички са смешници: правителство, парламент, прокуратура, президентство и всички институции. Държавата определено мрази гражданите си. В тази държава аз със сигурност не бих се върнал да живея.

hipo
09 Feb, 2008 | 10:05

Тази статия , препратете на другаря Станишев и на другара 40 градуса- този там , боса на голямото здание зад Сатиричния Театър ,все му забравям името. Пратете им и доклада на ЕС , но на български и с по големи букви , щото явно англииският им е доста слаб и нещо не могат дабре да схванат за какво иде реч.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.