Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Психиатри оценяват вменяемостта на Бритни Спиърс до 13 февруари
Николай Атанасов - 5 Февруари 2008
Настанената в психоклиника бивша “принцеса на попа” ще остане под опеката на баща си и адвокат поне до 14 февруари

Бритни Спиърс, малко преди да бъде откарана с линейка в психиатричната клиника на 31 януари.

Бившата поп-дива Бритни Спиърс ще остане под опеката на баща си и адвокат поне до 14 февруари, когато трябва да бъдат оповестени резултатите от назначената й психиатрична експертиза за вменяемост, реши снощи съдът в Лос Анджелис, който грледа делото Спиърс, съобщава Associeted Press.

Опеката на Джеймс Спиърс над голямата му дъщеря бе постановена първоначално на 1 февруари, след като през нощта на 31 януари Бритни бе хоспитализирана в психиатрично отделение на клиниката UCLA Medical Center в Лос Анджелис.  Удължаването на срока на опеката, установена първоначално до 4 февруари, бе изцяло технически въпрос, след като съдът реши Спиърс да остане в клиниката за провеждането на специализирана експертиза относно способността й да действа и взема адекватни решения. Решението на съда бе продиктувано от изявлението на адвоката на певицата, Адам Стрейзънд (Adam Streisand), че Бритни категорично не желае да остане под опеката на баща си.

Председателят на Върховния съд Рева Гьотц (Reva Goetz) отхвърли искането на  Стрейзънд той да стане неин опекун и удължи срока на временната опека на Джеймс Спиърс.

По-рано Джеймс Спиърс и адвоката Андрю Уолет (Andrew Wallete), назначени за опекуни, обявиха, че тя не е в състояние да оценява адекватно действията си. Според решението на съда, екипът психиатри, наблюдаващи Бритни в клиниката, ще трябва да извършат експертиза за проверката на това твърдение, като резултатите от изследването и заключението им трябва да бъдат предоставени на съда до 13 февруари.

Съдът забрани на Спиърс да се свързва по какъвто и да е начин, включително и по телефона, с нейния приятел и бивш мениджър Сам Лютфи (Sam Lutfi), като удължи срока на съдебната ограничителна заповед, забраняваща му да контактува с певицата.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.