Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Джони Деп дари 1 млн британски лири на болницата, в която спасиха дъщеря му
16 Януари 2008
Месеци наред детето беше на косъм от смъртта, след оздравяването Деп не иска вече да се връща в киното
Джони Деп
Джони Деп

Лили- Роуз, спасената по чудо дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради

Джони Деп се отказва от киното заради семейството си

Great Ormond Street

Холивудският актьор Джони Деп тайно посети детската болница Great Ormond Street в Лондон, за да направи дарение на клиниката, спасила живота на осемгодишната му дъщеря Лили- Роуз. Дарението е на стойност 1 млн британски лири.

Лили- Роуз бе няколко месеца в лондонската болница от февруари миналата година. Диагнозата на детето така и не е обявена публично от лекарите. Те казват само, че животът му е висял на косъм. Отначало медиите писаха, че момиченцето има заразяване на кръвта, след като е настъпило ръждив гвоздей, но по- нататък стана известно, че е имало тежко хранително отравяне, предизвикано от бактерията  E.coli.

Деп и майката на детето, френската актриса и певица Ванеса Паради буквално са дежурили около леглото на дъщеря си. Актьорът дори за известно време спря снимките си в мюзикъла на Тим Бартън, докато не мине опасността.

През цялото това време Деп е оказвал психологическа подкрепа и на останалите малки пациенти на болницата. През ноември миналата година той се преоблякъл в костюма на един от любимите си персонажи Джак Спароу от филма " Карибски пирати" и няколко часа разказвал на децата приказки и истории за пирати.

Неотдавна се състоя премиерата на новия мюзикъл с участието на Джони Деп " Суини Тод" и холивудската звезда реши да отбележи събитието с няколко лекари и медицински сестри от болницата.

Миналата година Джони Деп обяви намерението си да напусне Холивуд и да се заеме " с това, което в момента е най- важно" за него. При това 43 годишният актьор добави, че за него в момента няма нищо по-важно в живота от семейството му - дъщерята Лили- Роуз, шестгодишният син Джек и майката на децата му Ванеса Паради.

"Не знам дали ще се върна в киното. Децата ми и семейството ми сега за мен са най- важното. Искам да бъда с тях и да се посветя на възпитанието на децата си", призна Деп.

По- рано актьорът няколко пъти споделя в интервюта, че бащинството основно е променило живота му. " Просто искам да видя как растат децата ми, искам да са здрави и щастливи. Те са най- хубавото, което ми се е случило в живота. Никога не съм вярвал, че може да се обича толкова дълбоко", казва актьорът.

Единственото, което пречи на Деп да прекарва цялото време със семейството си са постоянните снимки в различни части на света. Последната година двойката живя основно в британския град Ричмънд, но често пътуваше до вилата си във Франция.

Джони Деп и Ванеса Паради живеят заедно вече девет години, но още не са женени. Миналата година се разнесоха слухове, че ще сключат брак след щастливото оздравяване на Лили- Роуз, но засега това не е станало.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

пешо
16 Jan, 2008 | 18:23

Ахахахахахах, "Джек Врабеца" :D
Желязко изби рибата тоя път :D


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.