Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Коледно убийство в стил Агата Кристи в английската провинция
26 Декември 2007
Британец уби съпругата си, скри трупа и в подаръците под елхата и се самоуби, мотивите са пълна загадка
Дървото, което слага точка на драмата
Дървото, което слага точка на драмата

66 годишен пенсионер от графство Съсекс, Великобритания, уби 63 годишната си съпруга и скри трупа и сред подаръците под коледната елха. После се качи на колата си и се блъсна в дърво, от раните си почина малко по-късно в болницата. Трагедията в стил Агата Кристи се разигра в навечерието на Коледа и никой, включително дъщерите на семейство Госуел, няма и най-малка представа за мотивите, които са я породили.

Когато пътните полицаи отишли да уведомят Сюзан Госуел, че съпругът и е починал след катастрофата, те се усъмнили, че толкова дълго никой не отваря вратата на иначе луксозния дом в престижен район, макар че колата на жената била отвън. Накрая те влезли вътре и открили трупа и, затрупан с подаръци под елхата. Полицията работи по версията, че тя е убита от съпруга си. Но защо, никой не знае. Според съседи и близки, семейство Госуел е било задружно и е нямало финансови проблеми...


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.