Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Убийство от любов след испанско ток- шоу
21 Ноември 2007
Рускиня отказва в ефир на бившия си приятел- испанец, да се върне при него, той я убива
Кадър от испанския вариант на " Море от любов " - Светлана отказва на Рикардо
Кадър от испанския вариант на " Море от любов " - Светлана отказва на Рикардо

Испанската полиция разследва убийство на рускиня, убита от годеника си заради отказ да се върне при него в предаване на живо от типа на "Море от любов". Както става ясно, 30-годишната Светлана взела участие в ток-шоу на тв канал Аntena-3 и пред милионна аудитория заявила, че няма да се върне при бившия си приятел Рикардо.

Светлана пристигнала в Испания преди 8 години, заселила се в Аликанте и започнала да се среща с един от местните жители. Четири години след това тя се разделила с него и захванала роман със съсед на име Рикардо. В началото на 2007-ма двамата влюбени се разделили.

През март 2007-ма Светлана се обърнала за помощ в полицията и подала жалба, в която се оплакала от преследванията на Рикардо. Според нея, той е откраднал и документите и от квартирата. По-късно тя оттеглила жалбата за кражбата. Но обвиненията в преследване и физическо насилие останали в сила. Тогава местният съд пратил Рикардо за 11 месеца в затвора и му забранил да се приближава до Светлана на разстояние, по-малко от 500 метра.

Съдебната забрана обаче не попречила на бившите влюбени да станат герои на популярно ток-шоу. Преди седмица Рикардо поканил бившата си приятелка в шоуто "Дневникът на Патриция", посветено на отношенията между мъжете и жените. Следствието установило, че преди началото на предаването испанецът помолил водещата Патриция Гастаняга да му помогне да възстанови отношенията си с бившата си годеница. Рускинята обаче отказала.

Миналата неделя оскърбеният любовник издебнал Светлана пред входа на дома и на площад "Света Тереза" и след кратък спор я намушкал във врата. На другият ден жената починала от раната. Останал е двегодишният и син. В момента детето е предадено на социалните служби, по-нататъшната му съдба не е ясна.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Идалго
22 Nov, 2007 | 12:02

Блядките са навсякъде. Навремето що семейства съсипаха у нас...


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.