Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Симона Първанова за втори път на корицата на Playboy
31 Август 2007
Излиза новият 67-и брой на българския Playboy, в който ще намерите отново любопитни материали и фотосесии.
Симона Първанова отново на корицата на Playboy
Симона Първанова отново на корицата на Playboy

Прелестната Мис Септември Деси Велкова

На корицата на изданието е Симона Първанова, водеща на предаването “Лабиринт” по канал ТВ Планета. Това е втората изява на г-ца Първанова в най-голямото мъжко списание, след като се появи за първи път на корица през май 2003 г. В новата си фотосесия Симона е с изцяло променен имидж и осезателна промяна (в много положителна посока!) на мерките на тялото.
 
Освен  Симона, броят съдържа още 2 фотосесии – едната е на прелестната Мис Септември Деси Велкова, а втората е на победителката от годишния конкурс на немския Playboy, невероятната Джесика Микари.

Голямото Playboy интервю е с шефа на Първа Инвестиционна Банка Матьо Матеев, а гост на рубриката “20 въпроса” е култовият млад дизайнер от Франция Ора Ито (проектирал за Heineken, Davidoff и още много световни марки).

Материалът “Рекламна кауза” ще ви разкаже и покаже най-шокиращите и скандални реклами по света за тази година. Статията “Изневерява ли ти?” разкрива 20 симптома, по които един мъж може да разбере, че любимата му е започнала връзка с друг.
 
В новия брой стартира поредицата “Коя звезда искаш да видиш в Playboy”, в която на читателите се предлага да изберат чрез гласуване с SMS една от 10 популярни и секси дами, която списанието да покани за еротична фотосесия – сумите от телефонните гласувания ще бъдат включени в хонорара, който ще бъде предложен на звездата – така че колкото повече гласове, толкова по-голям е шансът известната дама да се съгласи на участие. Сред звезите има популярни певици, манекенки, тв водещи, актриси, спортистки – кой са те, ще научите от новия Playboy…


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.