Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
На какво се смеят пернишките прокурори...
22 Август 2007
Мераклия за комшийски секс се явил пиян на срещата, потърпевшата се жалва...

От месеци пернишките прокурори се веселят с изпратено им от колеги прекратено следствено дело срещу мераклия за комшийски секс, съобщава днес в. Вяра. За кураж сладострастникът се подкрепил с бутилка кайсиева ракия, но това направо съсипало мъжкото му достойнство и той буквално се изложил.

Случаят е отпреди 14 години, а постановлението обикаля съдилищата в страната като следователски бисер. В копието на документа имената на насилника са заличени, а името на жертвата е измислено. И както героите в популярните вицове, двамата са наречени Иванчо и Марийка.

"Обвиняемият Иванчо живее в съседство с Марийка. До този ден - 15 август 1994 г., той не давал никакви сигнали, че я харесва и има мерак за по-тесни връзки, докато тогава преди обяд изпил едно кило кайсиева ракия и взел решение да се съвкупи с Марийка. С алкохола меракът се засилва, но пък се отразява пагубно на някои съществени за подобен акт мъжки органи. Грешка е да търсиш близост след такова количество алкохол, защото мераклията ще подходи с негодно средство да извърши нещо и освен това на нито една жена не й е приятно да общува с мъж, който не само е пил, но се е и напил", пише в постановлението.

В документа, който има подпис, но няма печат, се твърди още, че Марийка съжалила, че Иванчо е пиян. Тя не се оплакала в полицията, но пък засегнатата на чест зълва го направила.

"Нямаме представа дали документът е истински. Копието обаче е факт и е много забавно", заявиха от пернишката прокуратура.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.