Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Фолк-звездата Андреа превзема и немския пазар
20 Август 2007
Оливър Мантц иска да снима Андреа за най-известната марка бельо в Германия.

Немски фотограф се влюби в една от най-сексапилните поп-фолк изпълнителки в “Пайнер”, докато сърфирал из уеб пространството. Фотографът от Кьолн Оливър Мантц случайно попаднал на страницата на Андреа (andreasite.eu), където пищната блондинка е публикувала своите горещи снимки по бельо с Азис и Китаеца. И тъй като Оливър снима рекламните билбордове на най-известната марка бельо в Германия “Woolford”, веднага му хрумнало да покани българката за пробна фотосесия.

Досега преговорите между двамата протичат само чрез мейли и телефонни обаждания, тъй като Андреа владее перфектно немски език, но фотографът вече си е резервирал билет за София, за да се срещне очи в очи с новото си откритие. На красивата блондинка никак няма да и е трудно да заснеме тази фотосесия - преди да влезе във фолк-бранша, дълги години тя се занимаваше с мода, като е печелила няколко титли, сред които “Мис Туризъм България 2006”.
 
Преди обаче да дочака Оливър със неговия фотоапарат, Андреа също засне няколко еротични кадъра по бельо. Тя позира пред фотографа Данчо Петков в градината на хотел “Виктория Палас” в курорта Елените. Разбира се зашеметяващите снимки веднага полетяха към пощата на мистър Мантц, който тепърва ще се очарова от прелестите на българската звезда.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.