Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Двойно убийство на майка и син заради торбичка с боклук
15 Август 2007
Съсед застреля 27 год. стоматолог д-р Евгени Димитров и преби до смърт 51 год. му майка, медицинската сестра Радка Генова в Пловдив
Убийството стана в бл. 107 на жр Тракия в Пловдив
Убийството стана в бл. 107 на жр Тракия в Пловдив

51 годишната медицинска сестра Радка Генова и синът й- 27 год. д-р Евгени Димитров, стажант-стоматолог в Университетската болница, бяха убити снощи в 22.30 ч. в  бл. 107 в пловдивския район "Тракия" от своя съсед. Жената е дългогодишна медицинска сестра, в момента администратор във Втора хирургия на УМБАЛ "Свети Георги", а синът й е стоматолог- стажант в болницата.
   
    Скандалът е станал заради торбичка боклук, оставена пред вратата. Съседът имал с пострадалото семейство дългогодишна вражда. В състояние на афект след употреба на алкохол той извадил ловна пушка, едрокалибрено незаконно притежавано оръжие, 16 калибър и застрелял д-р Евгени Димитров. После с удари по главата убил и майка му, медицинската сестра Радка Генова. Извършителят е задържан е в РПУ, срещу него ще бъдат повдигнати обвинения, които предвиждат доживотен затвор без помилване.
   
    Автопатрулът открива един труп на площадката пред двата отворени апартамента - трупа на младежа. В единия от апартаментите намират трупа на жената, а в другия- убиеца. Оръжието е открито в жилището на убиеца. Според шефа на Пето РПУ Чавдар Дайлянов, точно торбичка боклук, оставена от Радка Генова пред вратата на убиеца, е предизвикала немислимото престъпление. Това са първоначалните данни за двойното убийство.
   
    Личността на убиеца засега се пази в тайна, известно е само, че е на 61 год, шофьор, в момента безработен, Георги Б.Шест експертизи са назначени, засега се знае, че той е действал под влиянието на голямо количество алкохол.

    Това безсмислено битово убийство на майка и син, посветени на медицината, стана в навечерието на деня, в който се почита паметта на българските медици, загинали при изпълнение на служебния си дълг. Точно на тържеството по този повод в Университетската болница бе съобщена и новината за нелепата трагедия.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

D
15 Aug, 2007 | 16:59

Ebahti horata!!!!!! Kvo da komentira6 |-(


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.