Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Самотна майка с минимални доходи стана по-богата от принцовете Уилям и Хари след като спечели в лотария
15 Август 2007
35.4 млн британски лири ще променят наистина живота на пощенската служителка
Победителката два дни не можела да повярва на късмета си
Победителката два дни не можела да повярва на късмета си

Дали и бившият съпруг ще получи нещо, се питат всички сега


Британска пощенска служителка за миг се превърна в една от най-богатите жени на Острова. Тя спечели печалба от 35.4 млн британски лири или повече от 71 млн долара от лотарията.

Слухът, че печелившият билет от поредния тираж на лотарията  EuroMillions е купен във Великобритания, се разнесе още миналия петък след тегленето на числата. Печелившата комбинация се състои от познати 5 основни и 2 допълнителни числа. В понеделник, когато вече всички говореха за това, бъдещият милионер още не се беше появил и започна да става интересно. Оказва се, че Анджела Кънингам, 42 годишна жителка на Глазгоу, все още не можела да повярва на късмета си и карала колегите си един по един да проверяват билета и, за да се убеди. Едва във вторник тя събрала смелост да заяви попадението си.

Печалбата е с най-висока стойност за цялата история на лотарията във Великобритания. През 1995 година двама британци си разделиха 22.5 млн британски лири.

Анджела Кънингам сега трябва да прекрои целия си живот, защото стандартът му очевидно няма да има нищо общо с предишния. До момента на тегленето на тиража жената е работила в поща с годишна заплата 22 000 лири, което е сравнимо с минималните чиновнически възнаграждения, майка е на едно дете, живее в общинско жилище и кара Фиат втора употреба. Внезапно обаче тя става по-богата от принц Уилям и принц Хари, чиито лични богатства възлизат на 34 млн лири всеки.

Впрочем в интересна ситуация сега се оказва съпругът на победителката, с когото тя е в официална раздяла, но разводът още не е приключил. Именно след раздялата през 2002 Кънингам започва работа в пощата, съпругът и също е пощенски служител. Двамата сключили брак през 1987 и имат 14 годишен син. Жълтата преса веднага заподозря ожесточени бракоразводни битки, но според юристите, след като двойката е заявила вече намерение за раздяла, съпругът ще остане на сухо. Особено ако са подписали споразумение за подялба на имуществото. Всъщност ако Анджела реши, тя може да облагодетелства бившия си съпруг и подобно развитие се очаква с интерес на Острова.

Колегите и съседите на Анджела се радват на успеха и и казват, че е пръст на съдбата подобно богатство да се падне точно на самотна работеща майка, която с труд постига всичко. 

Щастливата комбинация е 23, 40, 42, 43, 49 плюс 2 и 6.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.