Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Плей-гърла си съчини връзка с гадже на фолк-звезда
1 Август 2007
Според запознати силиконовата блондинка обичала да си преписва връзки с известности, най-вече за реклама.

Последната носителка на титлата “Мис Плеймейт” Златка Райкова се опита да оплете в мрежата си златното круше Кубрат Пулев. Любовта му обаче към платиненото изкушение Андреа издуха като ураган силиконовата натрапница, която си съчини връзка с него, съобщават от ВИП Комюникейшън.

Фолк-звездата и Европейският шампион по бокс почивали на Слънчев бряг по същото време, когато там снимали 12-те претендентки за плейбой-слава. Именно по това време Златка твърди, че е била с Кубрат.

Интересно как е станало така, след като Андреа и Кубрат бяха денонощно заедно” – коментират близки до влюбената двойка.

Според запознати силиконовата блондинка обичала да си преписва връзки с известности, най-вече за реклама. А дори няколко дни преди самият конкурс Златка била забелязана да си гука с мастит бизнесмен на солидна възраст, за който се говори, че е помогнал финансово за плейбой-титлата й.

Андреа и Кубрат отказаха коментар по темата, а само отбелязаха, че нищо не би попречило на силната им любов. Преди месец двамата се сгодиха, като боксьорът изненада фолк-певицата с пръстен с 12 диаманта, потопен на дънато на чаша с шампанско.

Фотографии ВИП Комюникейшън


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.