Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Парис Хилтън бе наказана от дядо си- без наследство!
30 Юли 2007
Главата на фамилията Барън Хилтън се срамувал от поведението на внучката си и я лиши от 60 млн долара

Главата на семейство Хилтън ще даде 2.4 млрд долара за благотворителност

Парис Хилтън, скандалната наследничка на световната хотелска верига, остана без наследство, съобщава австралийският вестник The Daily Telegraph. Дядото на американската знаменитост, глава на семейството и на хотелската империя Барън Хилтън лишил внучката си от полагащите и се 60 млн долара. Дядото и по-рано се срамувал от поведението на Парис, но след историята и със затвора, където тя бе пратена за шофиране в пияно състояние, чашата на неговото търпение преля.

"Той се срамуваше и по-рано и сега, че името на семейство Хилтън бе опетнено от Парис", заявява Джери Опенхаймър, автор на историята за знаменития американски клан, публикувана в книга със заглавието  House Of Hilton. Главата на семейството не иска внучката му да получи неизработени и незаслужени пари.

За отбелязване е, че Барън Хилтън е единственият член на семейството, който се занимава изобщо с хотелските дела. През юли тази година трябваше да се състои сделката за продажба на компанията и 79-годишният магнат даде да се разбере, че ще похарчи получените от нея 2.4 млрд долара за благотворителност, като остави по този начин без наследство децата и внуците си.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Мариян
01 Aug, 2007 | 21:38

Браво!!! Сега да я видим тази тъпа и грозна пача как ще прави свирки на негрите!!!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.