Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Анн-Джи отново забранена
16 Юли 2007

Скандалната плейбойка  или както я наричат още „лошото момиче на поп музиката” Анн-Джи отново се забърка в поредния скандал, този път свързан с рекламно медийната индустрия. Известната фирма за лекарствени продукти Sevex Pharma, харесала  певицата за рекламно лице на едно от лекарствата си „Femikur N”, продукт предназначен за жени и девойки страдащи от предменструалния синдром.

В телевизионната реклама, която така или иначе се завъртя тайно в инетернет пространството освен Анн-Джи била наета и актрисата Албена Михова, известна със своите скечове в предаването „Господари на ефира”. Двете актриси са приятелки още от времето на „Хъшове”- скандалното токшоу на Слави Трифонов преди да го промени на „Шоуто на Слави”. Там и двете момичета се изявяваха  като актриси в забавни политически скечове, като играеха най-често жени на президенти и министри.

Когато рекламата на лекарството беше заснета и изпратена за одобрение в И.А.Л.(Изпълнителна Агенция по Лекарствата ), фирмата рекламодател получила доста остро, неадекватно  писмо, в което категорично било забранено да се излъчва рекламата в този и вид  с лицето Анн-Джи. Причините, абсолютно неоснователни за спирането на проекта, се базират на еротичното излъчване на певицата. По този начин рекламата бива спряна и забранена за излъчване по националните ефирни медии, информира пиара на изпълнителката Наско Лазаров.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.