Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Шефът на Волейболната лига дари Крика и Нина с дом на морето като подарък за сватбата им
21 Юни 2007
Моделите от Евромоделс обзаведоха младоженците с огромна плазма

снимки PINMARK studio

Облечените в бяло кумoве на Нина Николова и Митьо Крика – президентът на волейболната лига Георги Георгиев и съпругата му Таня, объркаха отец Христофор Събев по време на церемонията в неделя в комплекс Макси. Увлечен  от песнопенията Фори Светулката направи забележка на кумувете, защо не са в средата, а са си сменили местата с Нина и Митко. 

Голямата изненада за младоженците бе поднесена от кумувете, които им връчиха ключове за апартамент на морето. Влюбените ще свият просторно морско семейно гнездо на самия плаж между Несебър и Равда. Красивите топмодели на агенция Евромоделс сюрпризираха шефката си Нина с огромна плазма, а замаян от хубостта им Крика обяви, че се кандидатира за модел на агенцията.  

Певицата от ансамбъл Българе Албена Вескова вдигна на крака сватбарите, като обяви, че за първи път танцьорите приемат да изнасят спектакъл на сватба. Рапърът  Играта и брадърът Лео за сефте представиха съвместното си италианско парче, а Устата изнесе рецитал без Софи Маринова, която бе заместена на микрофона от булката.

Фолкдивата Джина Стоева, която отлита за участие в Сървайвър 2 в четвъртък, пя до заранта и благодари на Крика, който успешно я подготви за състезанието.  Мис “Гаси тока” Теодора наистина спря тока на младоженците, но само за няколко минути, а топмоделката Галена Димова получи жартиера на булката, който й бе подарен от топполицая Цецо Маринов. 

Роклята на Нина, изработена от “Романтика” бе решена в златно с камъни Сваровски и огромна пеперуда, а с костюма си от “Агресия” Митко се оприличаваше на Дон Корлеоне. Уникалните пръстени, дело на бижутерите от SSG  имат за цел да улеснят полицайте, тъй като са с пръстовите отпечатъци на младоженците.
 
Родата на Крика дари влюбените с меден месец в Тунис през август, а родата на булката пое разходите в комплекс Макси, където се състоя церемонията....


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.