Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Принц Уилям навършва днес 25 години
18 Юни 2007
Доходът му нараства с над 250 000 годишно според завещанието на майка му, принцеса Даяна

Преди 25 години...

Семейството е все още заедно

Във вторник, 19 юни, принц Уилям навършва 25 години и ще получи правата на половината от годишния доход от състоянието на своята майка, принцеса Даяна, съобщава в. The Daily Telgraph.

По сметки на експерти, годишният доход на принца може да нарасне до сума между 250 000 и 300 000 британски лири. Втората половина на дохода ще получи принц Хари, когато достигне същата възраст.

Състоянието на принцеса Даяна се оценяваше на почти 13 млн лири, след като от него бяха извадени 8.5 млн лири данъци. То включва ценни книжа, накити, рокли и други лични вещи на принцесата, както и парите, получени от Даяна по текста на бракоразводния договор с принц Чарлз.

В завещанието си принцесата е направила уговорката, че състоянието трябва да бъде дадено на доверително управление. Благодарение на успешните вложения на попечителите, за изминалите години от нейната гибел размерите му са се увеличили, по различни оценки с 8 до 10 млн лири. Самото състояние ще бъде разделено между принцовете, когато те навършат 30 години.

The Daily Telgraph добавя, позовавайки се на източници от обкръжението на принца, че Уилям не планира засега да използва наследството на Даяна. На военната си служба принцът заработва 21 880 лири на година, получава също така издръжка от баща си принц Чарлз. Освен това, принцът може да ползва и част от наследството на кралицата- майка, отдадено също на доверително управление. Тази сума е оценена на около 2 млн лири.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.