Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Продуцентът на 50 cent обсипва Нина Никол със СМС-и
12 Юни 2007
Рандал Емет изпраща по 100 смс-а дневно на главната сценаристка на ЕЛИТ Нина Никол.
Нина и Рандал на фона на Еден Рок Дю Кап
Нина и Рандал на фона на Еден Рок Дю Кап

Продуцентът на най-големите холивудски звезди Скарлет Йохансон, 50 cent, Джесика Симсън, а напоследък и на Ал Пачино и Робърт де Ниро - Рандал Емет изпраща по 100 смс-а дневно на главната сценаристка на ЕЛИТ Нина Никол. Съобщенията са от рода на “липсваш ми”, “искам те”, “ела да живееш в Ел Ей с мен” и т.н. Между лиричните съобщения, Рандал я пита и дали не иска да я направи актриса. Двамата се запознават миналата година на фестивала в Кан, като в продължение на една година поддържат най-вече интернет “връзка”. Тази година обаче пак се виждат на юбилейното издание на най-големия европейски кинофорум.

“Получавах минимум по 100 смс-а дневно, на които естествено трябваше да отговарям и познайте после, като се прибрах в България сметката ми беше 1000 лева.” – жалее за изпразнената си банкова сметка Нина.

Журналистката му обяснила, че и предстои да се жени и въобще не й е до любовни авантюри, но г-н Емет не искал и да чуе, а върха на неговите предложения било съобщението “искаш ли да си направим бебе?”.

“Не го възприемам на сериозно, макар че ми е приятно да ме ухажва, а й той явно го разбира, защото се опитва да ме залъгва да стана актриса. За мен тази професя е доста вятърничева, виж ако ми предложи собствено телевизионнно предаване в Ел Ей – няма и да чакам втора покана.”- усмихва се Нина.

Заради красивата блондинка Рандал нарушил всички правила на звездите, пуснал я да снима в най-скъпия хотел в Кан “Еден Рок Дю Кап”, където стаята на вечер е над 3000 евро и където птичка не може да прехвърчи. Именно там Нина видяла и Брад Пит и Анджи с четирите им деца, Анди Гарсия, Шарън Стоун и още куп известности, които почивали в хотела.

“Рандал направи голяма жертва за мен и съм му много признателна, глобата за снимки с камера в хотела е 500 000 евро и той беше готов да я плати, добре че управата се оказа разбрана. Оказа се че моята камера е единствената, снимала някога необезпокоявана от никой и тази неделя зрителите на ЕЛИТ ще могат да видят за какъв разкош става дума” – припомня си журналистката.

А самият Рандал Емет пристига в България през септември, където ще снима новият филм на Скарлет Йохансон “Брилянт”, какво ли ще каже тогава Митьо Крика, с когото Нина се венчава на 17-ти юни и който до сега твърди, че воъбще не ревнува от “някакъкв продуцент”.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.