Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ann G и собственика на Erogance се сдобриха
16 Май 2007
Повода за конфликта бе, че когато тя позира за Ероганс находчивия папарак улови пикантни черти около новия й силикон.

Нашумялата попизпълнителка Ан Джи, която форумите в интернет не спират да коментират протегна ръка към известния светски фоторепортер Валери Захов, собственик на лайфстайл изданието erogance.eu. Двамата се сдобриха и си протегнаха приятелски ръка. Първа стъпка като джентълмен направи виновната Ан Джи.

Повода за конфликта бе, че преди години тя позира за корица на светското издание на Ероганс във стилна фотосесия и находчивия папарак улавя пикантни черти около новия тогава силикон на певицта. Наблюдателните припомнят, че изпълнителката  се закани да съди Захов, заради необрботени снимки при предпечата на които се виждали следи от скалпела за имплантантите.
 
Двамата не си говореха в продължение на 3 години и на партита се подминаваха като непознати.

Валери e известен с папарашките си попадения с Глория, Камелия и други наши звезди. Той сложи информационна завеса в интернет изданието си за скандалната изпълнителка, която не се появявше в светския раздел на Ероганс.
 
„Никога не трябва да затваряме вратите си към когото и да било", коментира със своя PR Наско Лазаров пробивната изпълнителка на „Ела!" В крайна сметка конфликта между двамата известни в своята област личности се увенчаха с добър финал.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.