Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Aндреа в тройка с Азис и Китаеца
28 Април 2007

Чаровната изпълнителка на «Пайнер» Андреа засне импровизирана фотосесия  с младото семейство Азис и Китаеца.

Изпълнителката на «Напълно непознат» заедно с Десислава кумуваха  на сватбата им.

Известният фотограф Дилян Марков засне фотосесията, а самият Азис слага пръст в стайлинга  Изпълнителката смени 6 секси тоалета, предизвикателно бельо и 12 чифта обувки от Shoe Art.

Провокативната визия на попфолк звездата  експериментира Фифи от Фетиш,която се грижи и за косите на Анелия, Глория,Есил Дюран и  дует Каризма.

Тандемът Андреа, Васко и Ники Китаеца сменят най прeтенциозно три обекта за снимки. От летище София  до луксозен апартамент, който няколко пъти подбират Ролята на Андреа  в тази си част на позиране въобще не и е чужда, тъй като по наблюдателните  помнят титлите й Супермодел на България, Супермодел на бТV, Мис Туризъм 2005  Кариерата й на модел тръгва от ЕКСГРАУНД. Следват и рекламните й участия на водка Селект, Криция и Борджи, Ексо хидро балсам Фотосите ще красят списания и постери в Англия, където Азис и Андреа ще радват своите многобройни почитатели.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.