Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Програма „Хоризонт” на БНР с пряко предаване от Виена
24 Април 2007
Екипът гостува на дните, посветени на България

Виена е поредната европейска столица,  където програма „Хоризонт” ще отведе своята многобройна аудитория.

На 25.04. 2007 г.  предаването „12+3”  ще бъде излъчено пряко от Виена, а съдържанието му ще обхване пролетната пъстрота и неповторимия живот на прочутия дунавски град, съобщиха от медиата.

„Всекидневието в останалите европейски страни вече е част и от нашето всекидневие, европейските проблеми са и наши проблеми, а ние трябва да свикваме с мисълта, че като част от обединеното семейство сме преки участници в разрешаването им”, каза директорът на програма „Хоризонт” Петър Галев.

Изборът на Виена за поредното задгранично предаване на програма „Хоризонт”  не е случаен - ще гостуваме на  Дните на България в курортното градче Баден, сподели водещата  Светла Вълканова.

В преките включвания между 12,00 и 15,00 ч. ефирът на „Хоризонт” ще срещне слушателите си с някои от най-ярките хора на изкуството, които представят културния облик на страната ни. Освен тях българските журналисти ще ни представят и  музикантите Панчо Владигеров – внук и Георги Черкин – внук, както и режисьора Иван Ничев, който в момента снима във Виена тв-сериал „И шоуто продължава” и  Тодор Колев - един от актьорите, участващи в лентата.  Многообразието на предаването гарантират и репортажите с българи, живеещи във Виена. По-младите слушатели на „Хоризонт” ще бъдат изкушени от ефирната си среща със свои колеги – студенти в австрийската столица.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.