Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
След интервюто Слави Трифонов по-рядко излиза
24 Април 2007
Отседнал е в хотел в родния Плевен, съгражданите му го обграждат с внимание
Хотел " Балкан" в Плевен
Хотел " Балкан" в Плевен

Тук зад прозорците на 9-ия етаж е потърсил спокойствие известният шоумен. Според източници шоуменът е наел апартамент, а допълнително стаи са дадени на охраната му


Слави Трифонов е избрал със сигурност родния Плевен, за да се лекува. Новината беше потвърдена от източници на “Посоки” вчера, които съобщиха, че още от началото на миналата седмица шоуменът е настанен в хотел “Балкан”. Хотелът, приютил сега известния плевенчанин, по принцип е предпочитаното място от екипа му и при летните национални турнета.

По изрична молба на самия Слави от хотелската управа са издали заповед до целия персонал, с която се забранява да се коментира присъствието на известния гост и да се изнася информация. При пристигането си Слави Трифонов е наел апартамента на деветия етаж, а допълнителни стаи са дадени на охраната на шоумена, с него е и младо момиче, което според запознати се грижи за плевенчанина.

Сред честите посетители са сестра му Петя и майка му Здравка. В първите дни от престоя си в “Балкан” Слави често излизал да се поразтъпче, но напоследък, след интервюто в предаването си, прекарвал повече време затворен в стаята си. Когато излиза, винаги е с черни очила и според очевидци изглеждал във видимо добро състояние.

В Плевен известният тв водещ се придвижвал с БМВ и черния си джип марка “Ленд Ровър”, които го чакали винаги на задния вход. Няма информация още колко дни Слави ще остане в хотелската стая.

Във връзка със съобщението за влошеното здравословно състояние на водещия вчера една от неговите преподавателки в музикалното училище - г-жа Димитринка Генова, която е учила шоумена по литература, коментира, че прекаленият медиен интерес към Слави със сигурност не е приятен на семейството му.

По думите й няма човек, който да познава Слави и да не го обича. На екрана той създава образа на по-студен човек, но в действителност е чувствителен и мил, разказа г-жа Генова. По нейните думи той в никакъв случай не страда от звездомания.

Всички се радваме на успехите му, а тези, които не го харесват, му завиждат, каза още бившата учителка по литература на шоумена.

По нелепо стечение на обстоятелствата вчера от музикалното училище в Плевен, където е учил Слави Трифонов, съобщиха, че е изчезнал един от скъпите инструменти на перкусионния ансамбъл “Акцент”.

Само преди ден беше изгубен цял сандък с 52 елемента на маримбата, съобщи пред “Посоки” преподавателката Августина Серафимова.

Инструментът бил подарък лично от Слави за младите музиканти, който той направил преди около четири години. Сега от училището се надяват, че някой благороден човек ще се обади, ако открие ценната вещ, а междувременно младите перкусионисти отпътуваха за концерти в Севлиево и Трявна.

в. Посоки Плевен


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

asia
23 Jan, 2009 | 21:18

slavi ti si strahoten sigurno vseki vtori ti go kasva govoria seriosno sigorno dori niama da pro4etesh 4e ti pisha hora ta sa mnogo al4ni i sli sega vseki see satvoril viv svoiata 4erupka i ti savijdat sashtoto ne sa na tvoe miasto da assi gledat rabotata ti si edinstven istrahoten as se kasvam asia

baluk
30 May, 2007 | 16:37

Я идете,госпожици,да му спретнете едно харемче ! Макар че той може да е сляп,но не е луд. Освен това заяви,че не вярва в Бог...ВзмОООтен съм,Биляна,и дълбоко ОГОРЧЕН

Кремена
20 May, 2007 | 16:47

човек не избира от какво да се разболее както сам каза Слави, но пък може да избере как да живее с това,а Слави определено може да се справи почти с всичко, казвам почти защото за някой неща трябва и помощ от приятели ,от семеиство , общество , колеги и от господ.
Слави има всичко това в изобилие и на пук на всички и всичко ще успее да се научи да бъде полезен на останалите и на себе си.Непокорния му характер ще го накара да живее пълноценно както до сега, да работи и да бъде този Слави които знае как да представи нещата такива каквито са в деиствителност , да каже истини пред които доста хора мълчат, същевременно да разкаже виц от които можеш да се смееш и на сутринта."Не го мислете" вие него желанието му за работа и изяви не свършват с едно заболяване , може би сега започва нещо ново и то много по голямо от всичко направено от него за всички нас.Вярвам ,че е така а пък знам че Слави е сигурен в това.

мария
10 May, 2007 | 12:20



Слави,оздравявай по бързо !!!


Липсваш ни от екрана !

ПоЧитателка от гр.Г.Оряховица

11.05.2007г.

Биляна Николова
09 May, 2007 | 14:48

Здравейте!!!! Бих искала да изкажа моето възмощение към целия български народ относно реакцията им към новината за трагедията споходила Слави Трифонов. Мойто уважения към Слави, той е един истински, достоен българин който сме свикнали да ни весели от малкия екран. Питам - защо никои не се нае да организира едно шествие в което всеки един да запали по една свещичка за ЗДРАВЕТО на този достоен българин. Къде е това общество,нима Слави не е помагал многократно на хора с различни проблеми - е призовавам всички които са съпричастни към здравето на Слави Трифонов да запалят по една свещичка и да се помолят за негово здраве защото той наистина го заслужава. На Слави пожелавам късмет, скорошно оздравяване и дано скоро да ни радва пак от малкия екран.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.