Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Топ-моделът Дарина Палачорова отказа на световна марка, заради бременост
17 Април 2007
Дарина отказа възнаграждение от 80 000 лири за реклмано лице на английската марка за бельо “La senza”.
Дарина Палачорова стана втора на конкурса “Мис Евромодел България 2007”
Дарина Палачорова стана втора на конкурса “Мис Евромодел България 2007”

В Европа в момента се търсят ангелски лица точно като това на Дарина

Най-търсената ни моделка в момента Дарина Палачорова бе харесана за лице на английската марка за бельо “La senza”, довериха от “Евромоделс”. Топ-моделът на модната агенция, която стана и втора подгласничка на конкурса “Мис Евромодел България 2007” направи силно впечатление на президента на световната организация “Мис Туризъм Свят” Джон Сийн, който дойде в София миналата седмица, за да оглави журито на конкурса.

След като се прибрал в Лондон със снимки на Дарина, мистър Сийн веднага отнесъл фотосите й на мениджърите на английската марка за бельо. Разбира се не закъснало и предложението към красавицата да стане лице на марката за една година срещу възнаграждение от 80 000 лири стерлинги. В Европа в момента се търсят ангелски лица точно като това на Дарина, с бяла прозрачна кожа, кристално сини очи и леко анорексичен вид. За съжаление от модна агенция “Евромоделс” отхвърлиха примамливото предложение, тъй като Дарина е бременна в пети месец от приятеля си Валери.

“На самият конкурс никой не разбра, че 17-годишната претендентка за титлата ще има бебе, но ние никога не сме го крили, а и в договорите на момичетата не пише, че за да се яват на конкурса, не може да са бременни, затова сега всички с нетърпение чакаме малкият наследник или наследница на Дарина и Валери.” – каза собственичката на агенцията Нина Никол.
 
След като роди на Дарина и предстои шеметна модна кариера, тъй като вече няколко световни агенции са проявили интерес към нея.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.