Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Настана време за правене на бебета
30 Март 2007
Стартира деветата Национална кампания " Бебе 2008", горещият период е между 9 и 11 април.


От вчера стартира деветата Национална кампания Бебе 2008. Инициативата на сп."Девет месеца" датира от 2000 година, тя предизвиква много добри емоции и...нови бебета. Да видим какво се случва в момента?

За да участвате в кампанията, трябва да се потрудите точно сега. Бебето, родено навръх Нова година, се зачева точно в тия дни- опитите  биха били успешни между 5 и 14 април 2007 г. “Горещият период” е от 9 до 11 април, а безспорно НАЙ-ДОБРИЯТ ДЕН за това е 10 април 2007 г. Така съветват специалистите.

За да сте сигурни, че ще успеете, ето малко съвети от сексолози. Според тях  мисионерската поза е най-подходяща за създаването на потомство. Тази поза позволява най-дълбоко проникване, така че сперматозоидите да навлязат дълбоко в матката и да имат по-голям шанс да стигнат до зрялата яйцеклетка, за да я оплодят. Добре е след половия акт жената да подложи възглавница под ханша си или да вдигне краката си нависоко. Т.нар. кучешка поза е на второ място по успеваемост при зачеването.

Има и пози, които не се препоръчват за зачеване – например тези в които жената е върху мъжа или изправени, тъй като гравитацията ще спре похода на сперматозоидите към яйцеклетката.

Момче или момиче? Следващите съвети са от графата "Бабини деветини", но знае ли човек...
Според някои стари схващания определени храни, дни от седмицата, дори цикълът на луната влияят върху това дали ще се роди момче, или момиче.
• Ако кандидат-родителите на БЕБЕ 2008 искат момче да хапват повече червено месо, чипс и зрънчо. Мъжете да забравят газираните напитки и да пият повече прясно изцеден плодов сок. Да правят секс в кучешката поза. Кандидат-татковците да са инициатори на любовния акт, а бъдещите майки да са от лявата страна на любимия си. Да правят секс, когато луната не е пълна - нощем и най-добре на нечетна дата.
• Ако кандидат-родителите на БЕБЕ 2008 искат момиче, да ядат повече риба, пресни зеленчуци, шоколад и сладкиши. Те могат да се наслаждават на секса в мисионерската поза. Добре е кандидат-майките да започнат любовната игра без притеснение. Пълнолунието е най-подходящото време за правенето на момиче. Най-подходящо е да се отдават на секс в следобедните часове на четните дни от месеца.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.