Факти, Анализи, Коментари
   17 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Фолкпевицата Анелия пропусна рождения ден на мъжа си Коко Динев
14 Февруари 2007
Това потвърди слуховете, че се е разделила окончателно със съпруга си.

В невиждано шоу се превърна рожденият ден на футболния бос и бизнесмен Константин Динев, който отпразнува 35-ия си рожден ден миналата вечер в собствения си ресторант Кошарите.

Съпругата на рожденика – звездата  на Пайнер Анелия, не дойде на празненството, с което потвърди слуховете, че се е разделила окончателно със съпруга си. Наред с рожденика, гостите приемаше и дъщеричката му от брака с певицата - Ивон /3 години/, която се заигра с колежките на майка си Бони и Райна.

Куп звезди от фолкнебосклона поздравиха Коко за рождения му ден – новоизпеченият тв водещ Константин, рапърътУстата и снахата на Динев – Еми Стамболова, дадоха старт на партито. Многозначителни погледи отнесе дългогодишната приятелка на рожденика – Нелина, която пя до заранта свои хитове и македонски песни специално за Динев. Двамата изживяха бурна любов години преди Анелия да стане г-жа Динева.

Сред гостите на бизнесмена бе лидерът на Евролевицата Александър Томов, легенрадният футболист Чавдар Цветков, един от босовете на Локомотив София Иво Тонев и много други.

„Какво да му подаря на Коко – той си има всичко. Но нашите песни наистина го правят щастлив и това е огромен подарък за него”, призна примата на Съни мюзик Бони.


последни в Общество:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.