Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Откриха труп на снежния човек Йети
14 Август 2008
Ръста на съществото е около 2,5 метра, а теглото му повече от 225 килограма.

Американците Матю Уитън и Рик Дайер твърдят, че са открили труп на снежния човек Йети в горите на Джорджия. Те смятат да покажат в петък резултати от ДНК анализи на своята находка на специална конференция, посветена на снежния човек. Ръста на съществото е около 2,5 метра, а теглото му повече от 225 килограма.

Според откривателите създанието е от мъжки пол, покрито е с червеникави косми и изглежда по-скоро като човек, отколкото като маймуна. Предварителните данни сочат, че това същество се придвижва на двете си задни лапи, като размера на всяка от тях е около 43 сантиметра.

Според Уитън и Дайер, чудовището е било ранено при сбиване с други същества от същия вид. Когато двамата американци го намерили, Йети още дишал.

Планирано е след конференцията трупът на снежният човек да бъде подложен на подробна експертиза, в която ще се включат молекулярен биолог, археолог и палеонтолог. В момента находката се съхранява в хладилник на тайно място.

Легендата за съществуването на снежния човек, или Йети, е известна още от древна Гърция. В творчеството на различните народи се среща изображение на космата човекоподобна маймуна с огромен ръст.

Досега няма никакви достоверни доказателства, че снежния човек съществува в действителност.


последни в Наука и Техника:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

viktor
08 Feb, 2010 | 12:18

Снежният човек и разни други подобни са просто една измислица. На снимката се вижда човекоподобно същество и уж е някакво доказателство, но ето, трупът пак се съхранява, някъде, на тайно място.... Всичко е сюжет за безкраен сериал! Вярвайте :))

15615
09 Nov, 2009 | 16:00

tova na snimkata ne mi prili4a na snejen 4ovek

Иван
15 Sep, 2008 | 13:41

ОК Чалгев ще ми отговориш ли на един въпрос според тебе кои мисли имперски РУСИЯ или САЩ.ЦАЩ където има безкраино много бази по сета само да си осигори "приятелски" отношения с др държави.Ако незнаеш правителстото е организирал атаката на 9 септемви можеж да питаш колкото си искаш американци в youtube и с атаката си осигоряват атаката на която си искат държава.ТАКА ЧЕ ДА ТИ КАЖА НА ТЕБЕ ТИ СИ МНГООО ПРОСТ КАТО СИ МИСЛИШ ЧЕ РУСИЯ Е ИМПЕРСКА АКО ПИТАШ МНОГО ХОРА КОЙ ЩЕ БИЯ РЪСИЯ ИЛИ САЩ ВЪВ ВОЕННЕН КОНФЛИКТ....МИСЛЯ ЧЕ ОТГОВОРА Е ОЧЕВАДЕН.

ъъъъ
16 Aug, 2008 | 09:07

Това е разработка на военните!!!

els
15 Aug, 2008 | 10:05

ПОРЕДНАТА ТЪПА И БЕЗМИСЛЕНА АМЕРИКАНСКА СЕНЗАЦИЯ

subzero
14 Aug, 2008 | 19:40

в САЩ на Йети му казват САСКУАЧ !!!

Чалгев
14 Aug, 2008 | 19:15

Не бе! Това е мръсен номер на руснаите..... за да не може Наакашвили да ги обвини в геноид на... гордите кавказки планински жители-грузини!

Нашите всемъдри есеисти подготвяли (не само от тукашния сайт) вече подробен разобличителен анализ на имперските планове на Русия!!!

Дедо
14 Aug, 2008 | 17:51

Да не се окаже, че са имали предвид на Джорджия, а Грузия и се касае не за снежен човек, а руска мечка.

Георги Бонджов
14 Aug, 2008 | 16:46

Пак гладни за кинти хАмериканци, изкат да си ги изкарат чрез сензация.
Бре, тия хора толкова ли ги мързи, да работят нормална работа?


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.