Факти, Анализи, Коментари
   12 Май 2024
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дунав-Левски и ЦСКА-Ботев направиха равенства
28 Февруари 2017
Дунав и Левски си размениха по 2 гола, а ЦСКА и Ботев не успяха да отбележат
"Дунав" и "Левски" не успяха да се победят в мач, в който зрителите видяха общо четири гола. Двата отбора завършиха наравно 2:2 на "Лудогорец Арена" в Разград, като след срещата от 22-ия кръг Левски е втори с четири точки пред ЦСКА, а Дунав е на пето място.

Символичните домакини започнаха по-силно двубоя, а при атака в 8-та минута Самир Аясс намери вдясно Бирсент Карагарен, който прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Левски за 1:0. Изравнителният гол за гостите от София падна в 36-ата минута. Доскорошният футболист на русенците Антон Огнянов наказа бившите си съотборници, като вкара с глава след подаване на Веселин Минев. 

Равенството обаче бе за кратко. В 40-ата минута Бранимир Костадинов проби, навлезе в наказателното поле и подаде на Мирослав Будинов, който отбеляза за 2:1.

В 52-ата минута Олексей Ларин от Дунав игра с ръка в наказателното поле и главният рефер отсъди дузпа в полза на Левски. Роман Прохазка бе точен от бялата точка и изравни за 2:2. До края на мача двата отбора не можаха да си отбележат гол и завършиха при равен резултат. 


Отборът на ЦСКА-София завърши наравно при домакинството си на Ботев Пловдив в среща от 22-ия кръг на Първа лига, съобщи БГНЕС. Въпреки че доминираха в големи периоди от срещата, „червените” така и не успяха да пробият защитата на „канарчетата” и в крайна сметка срещата 0:0. По този начин „армейците” не успяха да продължат серията си от три поредни победи в шампионата. За сметка на това тимът на Стамен Белчев записа седми пореден мач, в който не допуска гол.

След днешното равенство ЦСКА-София остава трети с 42 точки, а „жълто-черните” са седми с 28.


последни в Спорт:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.