Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Michael Buble ще води Juno Awards 2017
3 Ноември 2016
Канадският певец официално потвърди, че ще води наградите Juno през 2017, които ще бъдат раздадени в Canadian Tire Centre в столицата на родината му Отава
Michale Buble се е утвърдил като един от най-талантливите музиканти, но показва и завидни умения, когато е на сцената като водещ на церемонии.
 
Канадският певец официално потвърди, че ще води наградите Juno през 2017, които ще бъдат раздадени в Canadian Tire Centre  в столицата на родината му Отава. Това ще е вторият път, в който Buble води церемонията, след като през 2013 се качи на сцената в същата роля. 

„Аз съм просто момче от Burnaby, така че ще бъде чест за мен за втори път да съм водещ на това невероятно събитие, страхотно е!”, сподели любимецът на публиката.

През 2013 Buble спечели канадската Screen Award за най-добър водещ на лайфстайл/реалити състезание/артистично събитие. Четири години след награденото му участие, той със сигурност ще има с какво да ни забавлява.

Церемонията по връчването на наградите Juno ще се състои на 2 април 2017 в Отава и ще бъде излъчено на живо по CTV и CTV GO.

Най-новият албум на Michale Buble “Nobody But Me”, който излезе на 21 октомври, е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.