Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Джони Деп ще отговаря на фенски въпроси от цял свят при представянето на новия трейлър на филма „Самотният рейнджър”
17 Април 2013
Задайте своите въпроси към Джони Деп, Арми Хамър, Джери Брукхаймър и Гор Вербински на живо със специалното съдействие на НОВА ТВ

За представянето на финалния трейлър на приключенския екшън „Самотният рейнджър” създателите на продукцията са измислили оригинален начин да „поговорят“ за филма с фенове от цял свят. На 17 април те ще се срещнат с почитатели в рамките на фестивала Cinema Con в Лас Вегас. Веднага след това, в 23:00 ч. българско време, ще започнат да отговарят на живо на въпроси на феновете по света чрез специално разработена интернет платформа.

С подкрепата на НОВА ТВ българските фенове също ще имат шанс да зададат своите въпроси към един от най-успешните холивудски екипи, създал легендарната  поредица „Карибски пирати“. Единствено на novatv.bg киноманите ще могат да задават своите въпроси в реално време, на български или английски език.

В „Самотният рейнджър” Джони Деп, който според самия него притежава индианска кръв по майчина линия, се превъплъщава в индианския воин Тонто. Както във всеки от своите незабравими и ексцентрични персонажи, така и в този герой Деп влага цялата си енергия и вродено чувство, за да му вдъхне живот. „Самотният рейнджър е много различен и специален проект“, разказва Брукхаймър. „Нямам търпение зрителите да видят какви са взаимоотношенията между Тонто и Самотния рейнджър. Те успяха да създадат силни и изключително въздействащи образи.“

Вълнуваща история за прочутия маскиран герой, който оживява по нов и оригинален начин, „Самотният рейнджър“ отвежда зрителя на приключение с бившия тексаски рейнджър Джон Рийд (Арми Хамър) и неговия странен приятел индианския воин Тонто (Джони Деп). С динамично действие и остроумно поднесен хумор, лудешката надпревара с влак–беглец се редува с изненадващи прояви на героизъм и комични сблъсъци. В тях са въвлечени два необичайни и противоположни персонажа, събрани от съдбата, за да обединят сили в борба за спреведливостта.

В „Самотният рейнджър“ освен Арми Хамър („Социалната мрежа”) и Джони Деп („Карибски пирати”) участват още Хелена Бонъм Картър („Алиса в страната на чудесата”), Том Уилкинсън („Мисията невъзможна: режим “Фантом”), Уилям Фичнър („Черният рицар”), Бари Пепър („Непреклонните”), Джеймс Бадж Дейл („Shame”), Рут Уилсън („Ана Каренина”). Гор

Вербински е режисьор и, заедно с Джери Брукхаймър, продуцент на филма. Сценарият е дело на Тед Елиът, Тери Росио, Ерик Еърънсън и Джъстин Хейт.

Официалната премиера на „Самотният рейнджър” е на 5 юли 2013 г.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.