Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ще снимат продължение на „ОЗ: Великият и могъщият“
19 Март 2013
Филмът за втора седмица оглави българския и световния бокс офис

фантастичното приключение „ОЗ: Великият  и могъщият“ за втора седмица оглави българския и световния бокс офис. У нас, след 10 дни на екран, филмът е видян от 53 240 зрители и е донесъл приходи от 514 000 лв.
 
След втория си уикенд, „ОЗ: Великият  и могъщият“ стана и най-касовият филм от началото на годината в световния бокс офис.Приходите в глобален мащаб до момента са 281 826 млн. щ. долара, а само в САЩ, продукцията донесе 145 026 млн. щ. долара. 

Преди няколко дни Джон Рот, продуцент на „ОЗ: Великият  и могъщият“ и „Алиса в страната на чудесата“, обяви, че вече се подготвя продължение на фантастичните приключения на Оскар Дигс. В ролята на магьосникът от ОЗ отново ще видим Джеймс Франко, а историята ще следва идеите въплътени в оригиналните приключения на „Магьосникът от ОЗ“ от Лиман Франк Баум. Сценарият е поверен на Мичъл Капнер, сценарист на комедията „Девет ярда“ и част от екипа на „Ромео трябва да умре“.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.