Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Обама вдъхнови новия албум на Бон Джоуви [ВИДЕО]
25 Януари 2013
"What About Now?" излиза на 26 март 2013 г и повдига въпросите за високата безработица и икономическите проблеми

Новият албум на Бон Джоуви е вдъхновен от първия мандат на американския президент Барак Обама, съобщава Rolling Stone. Това разкри лидерът на групата Джон Бон Джоуви по време на пресконференция. По думите му албумът е "злободневен", тъй като настоящия момент го изисква.

Албумът повдига въпросите за високата безработица и икономическите проблеми. По конкретно, в една от песните става дума за хората, които се справят с последствията от икономическата криза. Като цяло, според Бон Джоуви, алубът е станал жизнеутвърждаващ и оптимистичен.

Албумът "What About Now?" излиза на 26 март 2013 година. Първият сингъл от него "Because We Can" вече е в продажба.

Джон Бон Джоуви е известен поддръжник на Барак Обама. Музикантът пее в негова подкрепа по време на първата му предизборна кампания през 2008 година, а след избирането на Обама за президент става част от White House Council for Community Solutions. През 2012 година музикантът участва в няколко мероприятия за набиране на средства за втората предизборна кампания на Барак Обама.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.