Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Днес е дългоочаквания концерт на Лили Иванова в "Арена Армеец"
22 Ноември 2012
Много ми се иска емоцията да бъде такава, каквато беше в парижката зала "Олимпия" – не само за мен, но и за публиката ми, пожела певицата

Днес в "Арена Армеец" примата на българската естрада Лили Иванова ще изнесе концерт, съобщиха организаторите. Много ми се иска емоцията в "Арена Армеец" да бъде такава, каквато беше в парижката зала "Олимпия" – не само за мен, но и за публиката ми. Това си пожела примата на българската естрада Лили Иванова в разговор пред БГНЕС по повод предстоящия й концерт на 22 ноември.

На фотоизложбата, открита наскоро в зала "Средец" с нейни снимки, направени от Васил Къркеланов, стана ясно, че билетите за концерта й са продадени седмици преди тази дата и се наложило да продават билетите от сектора над сцената. И този факт не е никак изненадващ на фона на неувяхващата слава и множащите се почитатели на Лили Иванова от всички възрасти.

Има два големи момента в моята кариера, признава Лили Иванова. Единият е концертът в парижката зала "Олимпия", другият, който тепърва предстои - в зала "Арена Армеец". За "Олимпия" много трудно си спомням какво е било, защото бях в такова състояние на емоция, че не помня кога съм влязла на сцената, кога съм излязла, разказва тя. Даже знам, че се спънах в едно краче на стойка и паднах по време на пеене, след което съм станала веднага и никой от групата ми не знаеше на коя песен е станало това. До такава степен не помнехме нищо… Дори Васил Къркеланов, когато монтираше кадрите от концерта едва си спомни на коя песен е станало това, защото съм изчезнала от снимките, спомня си върховото събитие в кариерата си българската прима. Беше невероятно! Емоцията беше невероятна! Не мога да я сравня с нито една досега и много ми се иска да почувстваме същата емоция като в "Олимпия", в която българите бяха около 70%, дошли от целия свят, не се уморява да повтаря Лили. Чувстваше се една освободеност в техните реакции, защото са живели дълги години в чужбина и са свикнали да реагират спонтанно и естествено, коментира тя. "От самото начало до самия край на концерта публиката беше на крака, права и се виждаше едно море от вълнение и аплодисменти, а това не се забравя. Докато у нас хората са някак си сковани и не смеят да покажат своята емоция", смята Лили. Затова много ми се иска емоцията в "Арена Армеец" да бъде такава, каквато беше в зала "Олимпия" – не само за мен, но и за публиката ми, пожелава си тя.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.