Факти, Анализи, Коментари
   27 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Концертът на Лени Кравиц в София се отлага
23 Август 2012
Причината са внезапно възникнали допълнителни ангажименти, извън контрола на артиста и неговия мениджмънт

Предстоящият концерт на Лени Кравиц в София на 30 септември 2012, както и още няколко дати от планираното европейско турне на звездата през есента на 2012-та година, се отлага поради внезапно възникнали допълнителни ангажименти, извън контрола на артиста и неговия мениджмънт, съобщават организаторите от Жокер медия.

В момента Лени Кравиц се снима в историческата драма "The Butler" в Ню Орлиънс, САЩ. Поради непредвидени обстоятелства снимките на филма, които трябваше да приключат преди началото на турнето ще продължат и през есента, а Лени Кравиц има ангажимент по договора си с филмовото студио да присъства на снимките в САЩ, докато продукцията не бъде завършена.

Лени Кравиц се извинява на своите многобройни фенове в Европа, съжалява че няма да може да ги види както е очаквал и се надява да се срещнат в съвсем близко бъдеще.

На официалната си фейсбук страница Лени Кравиц написа специално обръщение към публиката си в България:

"Наистина очаквах с нетърпение концерта си в София през есента, за да свиря за своите фенове и искрено съжалявам, че той трябва да бъде отложен. Обещавам да се видим скоро! Обичам ви."

Стойността на билетите ще бъде възстановена в касите, от които са закупени, след 30 септември 2012-та година. Сумите за поръчаните онлайн билете се възстановяват в офиса на Eventim.BG.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.