Факти, Анализи, Коментари
   30 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
"Lost In The Echо” е вторият сингъл от новия албум на Linkin Park
11 Юли 2012
Актуалното CD на бандата, LIVING THINGS, излезе на музикалния пазар на 26 юни

След пилотния сингъл “Burn It Down”, сега Linkin Park пускат вторo парче от LIVING THINGS. "Lost In The Echо” е откриващата песен от актуалния нов албум на бандата, който излезе на музикалния пазар на 26 юни.

Моделът Carly Francavilla и рапърът Gino the Ghost, които ще влязат в ролята на главни действащи лица във видеото към песента, потвърдиха в Twitter, че действително ще участват в заснемането на клипа, чийто снимки са започнали в Детройт, Мичиган на 1 и 2 юли. Моделът Melaine Boria също ще вземе участие във видеото. Междувременно Shinoda също потвърди, че работата върху видеото към "Lost In The Echo" вече е в процес.

Петият студиен запис на Linkin Park, LIVING THINGS, оглави класацията Billboard Top 200 миналата седмица, влизайки директно на първата позиция, като преди това албумът застана на No 1 в Обединеното кралство, а също и в чартовете на iTunes в редица страни.

Албумът LIVING THINGS на Linkin Park е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.