Факти, Анализи, Коментари
   29 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Flo Rida издаде чакания с нетърпение “Wild Ones”
5 Юли 2012
Суперзвездата ще отбележи излизането на новия си албум със серия телевизионни участия и турне, което стартира на 3 юли в Маями

Артистът на IMG/Poe Boy/Atlantic Records, Flo Rida, обяви поредица от изяви, които ще съпроводят издаването на очаквания с голям интерес нов албум на рапъра. “Wild Ones” – в който са включени световноизвестните хит сингли “Good Feeling”, “Wild Ones (Feat. Sia)” и “Whistle” – излезе на музикалния пазар на 25 юни в Европа и на 3 юли в останала част от света. Базираният в Маями рапър ще отбележи издаването му с няколко телевизионни появи, включително хедлайн участие на “Toyota Summer Concert Series” в предаването TODAY на NBC, което ще се излъчи на живо от Rockefeller Plaza в Ню Йорк в петък, 6 юли. След това Flo Rida ще изнесе шоу на церемонията по връчването на Teen Choice Awards 2012, която ще се проведе в неделя, 22 юли, като освен това суперзвездата е и един от главните претенденти за награда с три номинации в категориите съответно “Choice R&B/Hip Hop Artist”, “Choice Single By Male Artist” (за “Good Feeling”) и “Choice R&B/Hip Hop Song” (за “Wild Ones”). В дните преди  излизането на “Wild Ones”, официалният  канал на Warner Music Group в YouTube, “The Warner Sound” (youtube.com/thewarnersound), разкри серия от клипове, наречени “Countdown Тo Flo”, включващи интервюта, изпълнения и кадри зад сцената с Flo Rida в подготовката му за появата на новия албум. В допълнение към това личният канал на Flo Rida в YouTube (youtube.com/officialflo) има над 500 милиона уникални посещения.

Със своите бийтове за милиарди долари и необичайна мелодична чувственост, “Wild Ones” е най-завършената колекция от енергични клубни хитове на Flo Rida към днешна дата. Албумът изобилства от типичните за рапъра ритми и закачливи текстове, известни от тоталните хитове “Good Feeling”, “Wild Ones (Feat. Sia)” и “Whistle”, както и от пристрастяващите нови предложения в албума, като “I Cry” и “Sweet Spot (Feat. Jennifer Lopez)”. Както винаги, Flo Rida се сработва с цял отбор от топ продуценти и текстописци, сред които Dr. Luke, GoonRock, Rico Love, DJ Frank E, Axwell, soFLY & Nius и The Futuristics. Резултатът е една поразителна, размиваща границите на различните стилове, парти колекция, която по един категоричен начин доказва Flo Rida едновременно като голям артист и като истинска международна супер звезда.

Най-новият сингъл от албума, “Whistle”, бързо се оформи като поредния глобален хит за Flo Rida, който вече успя да се добере до върховете на класациите в редица страни, сред които Ирландия, Франция, Канада, Австрия, Австралия и Нова Зеландия. Сингълът наскоро беше включен в “Must List” на Entertainment Weekly, а видеото към него, чийто режисьор е Marc Klasfeld (Jay-Z, fun.), може да бъде видян на официалния канал на Flo Rida в YouTube, където то вече е отчело над 20 милиона гледания. Успехът на парчето идва след този на два от най-големите хитове на Flo Rida до днес. С дигитални продажби общо над 3 милиона само в Щатите, “Wild Ones (Feat. Sia)” е шестият пореден сертифициран с платина от RIAA сингъл на изпълнителя. Песента наскоро достигна #1 в Rhythmic радио станциите по света, като по този начин рапърът успя за първи път да оглави този формат с два последователни сингъла.

Междувременно “Good Feeling” се доказа като един от най-големите хитове на Flo Rida, сертифициран три пъти с платина от RIAA след излизането му и с над 5 милиона дигитални продажби по цял свят. Парчето оглави CHR/Top 40 радио класациите в Америка и достигна топ 3 в Hot 100 на Billboard. Песента беше номинирана за Billboard Music Awards в категорията “Top Rap Song”, а официалното видео към нея, режисирано от талантливия Erik White, работил и върху клипа на “Wild Ones”, стана тотален хит в YouТube с вече над 87 милиона гледания: youtube.com/watch?v=3OnnDqH6Wj8. “Good Feeling” се превърна в световен феномен с успехи в топ 10 на 16 страни (включително Австралия, където парчето беше сертифицирано 4 пъти с платина от RIAA). Хитът – продуциран от Dr. Luke и Cirkut – наскоро получи няколко номинации за престижните International Dance Music Awards в категориите “Best R&B/Urban Dance Track” и “Best Rap/Hip Hop Dance Track”. И това не е всичко, песента “Good Feeling” е включена в очакваната с нетърпение да излезе музикална видео игра на Ubisoft, Just Dance 4, за Playstation 3, Wii и Xbox 360. Самият Flo Rida анонсира появата й на годишното изложение  Electronic Entertainment Expo (E3), което се състоя по-рано този месец в Лос Анджелис.

Flo Rida, който може да бъде видян на корицата на юнския брой на списание “Muscle & Fitness”,  в момента се подготвя за предстоящото хедлайн турне “R You On The List?”, което стартира на 3 юли в BankUnited Center в Маями. Обиколката – на която към рапъра ще се присъединят колегите му от WMG Cee Lo Green и B.o.B –
ще продължи до края на месец юли. Повече информация за турнето може да бъде открита тук: ryouonthelist.com.

Flo Rida безспорно е един от най-енергичните и разпознаваеми суперзвезди, истинска международна икона и хип-хоп герой, който не просто създава музика, а твори история. Базираният в Маями рапър се появи на музикалната сцена през 2007 година със своя тотален хит #1 “Low (Feat. T-Pain)”, който прекара десет последователни седмици на върха на класацията Hot 100 на Billboard  

С продажби надвишаващи 11 милиона, “Low” е от изключително добре приетия дебютен албум на Flo от 2008 година “Mail On Sunday” и е един от най-успешните дигитални сингли за изминалото десетилетие, влизайки в Книгата на Гинес като най-сваляното парче в Щатите.

През 2009 година Flo Rida счупи собствения си рекорд, когато “Right Round” влезе в историята с повече от 636 хиляди дигитални продажби в първата седмица от излизането си. Сингълът имаше голям успех в целия свят, достигайки #1 в Австралия, Белгия, Канада, Ирландия и Обединеното кралство. В допълнение към гост участията му в такива парчета като “Where Them Girls At (Feat. Flo Rida & Nicki Minaj) на David Guetta, култовият рапър предизвика световно вълнение с редица собствени парти химни, сред които “In The Ayer (Feat. Will.i.am)”, “Club Can’t Handle Me (Feat. David Guetta)” и “Sugar (Feat. Wynter Gordon)”. Общо Flo Rida е продал повече от 56 милиона сингли по цял свят.

За повече информация: officialflo.com

Новият албум на Flo Rida, “Wild Ones”, е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.