Факти, Анализи, Коментари
   29 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Асен Блатечки с първа главна роля в киното
22 Юни 2012
"Лошото" момче на българското кино става романтичен младеж в новия български филм "Пъзел"

"Лошото" момче на българското кино става романтичен младеж в новия български филм "Пъзел" - това е първата главна роля на актьора в киното, отбелязват от екипа. "Пъзел" е пълнометражният дебют на режисьора Иво Стайков. Премиерата по кината в цялата страна ще е в началото на октомври, информира бтв. В една от главните роли е водещата на предаването "Хрътките" Валя Войкова. Сред актьорите са топмоделът Станимира Колева, позната от сериала "Стъклен дом" като мистериозната любима на Стефан Данаилов, Атанас Сребрев, Павел Поппандов, Александра Сърчаджиева, Петя Силянова, Джоко Росич, Мария Статулова, Максим Генчев, режисьорът Михаил Мелтев, Роберт Янакиев.

Филмът е със специалното участие на музикантите от група Б.Т.Р., а композитор е Митко Щерев. "Пъзел" е романтична история за ценностите и предопределеността в живота и любовта, където - както в пъзела - за всеки човек има точно определено "парченце", с което може "да се съедини", за да си паснат и да се получи "рисунката". Дали обаче можем да поставим на мястото му точното парченце и да пренапишем съдбата си - този въпрос занимава екипа на филма. Според авторите темите са представени по лек и ненатрапчив начин, с хумор и добро настроение, но без да се спестява истината и сериозността на проблемите.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.