Факти, Анализи, Коментари
   9 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кристо и Лора Караджова в съвместно парче
14 Юни 2012
„Оставам тук” е името на новия сингъл

„Оставам тук” е името на новия сингъл на рапъра Кристо. Известен със своите дуетни изяви с музиканти като Сантра, Били Хлапето & Lexus, Galia и Иван Кристоф – Човека паяк, именно Кристо е музикантът, който предизвика Галена да запишат дуетното хип-хоп парче „Създай игра”. Този път артистът избра да запише песен заедно със секси блондинката Лора Караджова. Създаден с подкрепата на бисквити TUC, сингълът е десетия проект на Кристо. Автори на текста са Кристо и Бобо, а музиката е дело на Symphonics.

„С тази песен призовавам всички млади хора да реализират потенциала си в България!”, заявява младият Кристо. „Живях и учих седем години в САЩ и със сигурност знам, че моят дом е тук и че искам да се развивам в България. А ако искам да се развивам извън България, интернет ми дава неизчерпаеми възможности за това.”

Идеята да направи дует с Лора Караджова идва естествено. „Лора е перфектният женски вокал за тази песен. Тя е красива, естествена, неподправена и много добра душа. Още от самото начало текстът на „Оставам тук” я грабна – тя се чувства уверена в това, което пее и това личи”, коментира Кристо.

Видеото към песента е заснето в края на месец май. В мащабната продукцията, режисирана от самия Кристо и Джонас Толкингтън, участват над 200 души.  Снимки с хеликоптер показват красотата на София, масови сцени с много фрийрън, брейк, фрий стайл сокър и мотористи са част от видеото към „Оставам тук”. В клипа участва и двукратният световен шампион по паркур Дидо. Стайлингът на видеото е на Нели Николова и Мартин Милев. Гримът е дело на Зорница Стоянова.

Атрактивните хип-хоп танци са на талантите от Rio Crew и невероятния Георги от Полски Тръмбеш, които са в клипа със съдействието на Верджиния Рекърдс.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.