Факти, Анализи, Коментари
   26 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Месец преди първия си концерт в България, Trivium пускат нов сингъл
21 Май 2012
“Black” е третото парче, което американската банда пуска от последния си албум ”In Waves”

Trivium ще зарадват феновете си с нов сингъл, “Black”, третото парче, което американците от Флорида пускат от актуалния си албум “In Waves”, който излезе на музикалния пазар през август 2011 година. Дебютирайки под #13 в класацията Top 200 на Billboard и окупирайки първата позиция в чарта Hard Rock на Billboard, албумът успя да получи одобрението както на феновете, така и на критиката. Официалното лирик видео към “Black” може да гледате ТУК.

През годините и с албумите си “Ascendancy” (2005), “The Crusade” (2006) и “Shogun” (2008) Trivium развиха способностите си, изглаждайки визията на групата и музиката си. По думите на вокалиста Matt Heafy, последният им запис е кулминацията на целия този процес. “In Waves” за нас е… Trivium”, казва той.

“Смятам, че това, което е характерно за нашия звук, е че всеки следващ албум звучи различно от предишните”, обяснява Heafy. “Хората обикновено не знаят какво да очакват, когато слушат някой от нашите албуми. Този запис звучи точно като Trivium, не звучи като никоя друга банда, не звучи като нещо друго или някои друг жанр, звучи наистина като нас”, обяснява Matt.

Излизането на новия сингъл от албума, песента “Black”, е една чудесна възможност за загрявка на феновете им преди предстоящото гостуване на  Trivium в България. Метъл вълната на една от най-актуалните американски хеви метъл банди в света ще залее изцяло София това лято, когато на 7 юли групата ще изнесе първия си концерт у нас като част от фестивала Sofia Rocks 2012.

Албумът “In Waves” на Trivium е на българския пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.